vrijdag 5 augustus 2011

Als beste getest: brandhout te koop

De zomer nadert zijn einde, voor vele mensen het signaal om verder te denken dan hun neus lang is. Een echte mooie tropische zomer hebben we hier niet gehad, daar getuigen de touroperators van. Last minute reizen swingden de pan uit, de touroperators konden nauwelijks het succes aan. Maar ook wij denken al liever wat verder. Binnen enkele maanden komt de koude er weer aan. Uiteraard zitten we dan graag gezellig binnen in de warmte, genietend van een lekkere maaltijd, een leuke film en het knetterende haardvuur. Hoog tijd om nu al uw voorraad brandhout in te slaan.



Waar vindt men nu een goede site waar brandhout te koop is? Wel, er is geen algemene site die alle houthandelaars bundelt. Wel, er WAS geen algemene site. Sinds kort is er nu http://www.brandhouttekoop.be, een gloednieuwe site die als doel heeft het bundelen van alle plekken waar brandhout te koop is. Houthandelaars aan particulieren die brandhout verkopen, kunnen er geheel gratis hun bedrijf toevoegen. Zo zal de site na verloop van tijd een mooie catalogus worden en kan de bezoeker eenvoudig alle handelaars bekijken en overlopen.

Bent u al begonnen met het inslaan van uw houtvoorraad? Nee? Dan moet u zeker even een kijkje nemen op de site. U vindt er ongetwijfeld wel enkele goede aanbieders uit uw regio. En houd er rekening mee dat we ook dit jaar weer een strenge winter kunnen hebben. Indien u nog uw leven moet wagen om tijdens de winter met de wagen door de sneeuw te gaan op zoek naar hout, dan zult u wel even vloeken. U begint er dus best tijdig mee. Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten